Ai tehnologia la dispozitie.

Iata cateva din cele mai importante functionalitati ale aplicatiei, care sa te ajute in munca ta de zi cu zi.

SOLICITA DEMO

Angajari

Acest modul permite administrarea procesului de angajare si a documentelor necesare.

Afla mai multe

Date angajati

Modulul permite gestionarea si centralizarea informatiilor din sistem pentru fiecare angajat.

Afla mai multe

Acte aditionale

Modulul permite plasarea in sistem a cererilor de modificare a statutului angajatului si generarea directa a actelor aditionale de catre departamentul HR.

Afla mai multe

Adeverinte

Modulul faciliteaza procesul de eliberare a adeverintelor permitand inregistrarea cererilor angajatilor de eliberare a adeverintelor si generarea automata a acestora de catre departamentul HR.

Afla mai multe

Pontaj si zile libere

Modulul permite gestionarea pontajului precum si managementul fluxului de aprobari pentru solicitarile de zile libere ale angajatilor.

Afla mai multe

Beneficii

Acest modul este deosebit de util organizatiilor care ofera beneficii multiple angajatilor, iar acestia pot opta periodic pentru un beneficiu sau altul, inclusiv in sistem coplata.

Afla mai multe

Recrutare

Modulul permite angajaților utilizatori sa urmareasca tot fluxul operational in cadrul departamentului/ echipei de Recrutare

Afla mai multe

Catering

Modulul simplifica substantial administrarea comenzilor, legatura cu firma de catering si evidenta costurilor.

Afla mai multe

Deplasari

Acest modul simplifica tot procesul de solicitare, aprobare, bugetare si decont aferent deplasarilor in interes de serviciu.

Afla mai multe

Incetari

Modulul permite gestiunea tuturor tipurilor de incetari a relatiilor de munca: demisii, incetari din motive de neperformanta, incetari ale contractelor de munca pe perioada determinata.

Afla mai multe

Dezvoltam module la cerere

Putem dezvolta module noi in aplicatie, in functie de nevoile de business ale clientilor.

Solicita o oferta

Iti oferim suport.

Echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda oricand la solicitarile tale.

PARAMETRIZABILA

ACCESIBILA ORICAND

SCALABILA

     Societatea noastra a inceput colaborarea cu grupul firmei APT din anul 2014, in principal pentru servicii de calcul salarial si suport administrativ in activitatea de resurse umane.

     In vederea gestionarii proceselor de resurse umane, acestia ne-au pus la dispozitie aplicatia software APTHR, structura acestuia pe module si utilizarea facila a aplicatiei ducand la o simplificare semnificativa a activitatiilor de administrare date angajati, pontaj, eliberare adeverinte, etc.

     In acest an am solicitat implementarea in aplicatie a unui modul de Deplasari, pentru monitorizarea calatoriilor de business realizate de angajati si dezvoltarea unui flux de apronare digital. Pentru realizarea acestuia, specialistii din cadrul Grupului de firme APT au fost flexibili la solicitarile specifice companiei noastre si au oferit sprijin constant in alegerea celor mai bune solutii tehnice.

    Pentru buna comunicare, disponibilitate si calitatea servicilor prestate, recomandam Grupul de firme APT ca fiind un partener serios si un bun profesionist.

Ramona Paraschiv, Kruk

Imi exprim aprecierea pentru colaborarea companiei noastre, Libra Internet Bank cu compania APT New Business Solutions, de-a lungul intregii perioade, din 2013 pana in prezent. Am selectat aceasta companie drept furnizor de servicii IT intrucat, urma analizelor demonstrative, ne-a propus solutii adaptate nevoilor noastre, venind totodata cu recomandari pentru modalitati de implementare eficienta a sistemelor de resurse umane.

Din anul 2013 pana in prezent am dezvoltat impreuna o serie de aplicatii care sustin activitatea diviziei de Resurse Umane prin eficientizarea proceselor interne de lucru. Principalele aplicatii sunt: aplicatia de testare a candidatilor si video-interviu (dedicate departamentului de recrutare); aplicatia de evaluare si e-learning, pe care le utilizam si procesele de evaluare si dezvoltare ale angajatilor.

Echipa de proiect, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit totdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale, legate de aplicatiile dezvoltate pentru compania noastra.

Astfel, recomandam cu incredere compania APT New Business Solutions drept un colaborator profesionist si credibil. Libra Internet Bank apreciaza serviciile sale de calitate, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite, beneficii care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitor.

Maria Magdalena Dragne, Libra Internet Bank

Ai intrebari?

Contacteaza un specialist APT, care iti va raspunde la orice intrebare.

0731.320.683

Solicita un demo

Programeaza un demo si descopera cum te poate ajuta appHR zi de zi.

Solicita demo

Solicita o oferta

Spune-ne care sunt nevoile companiei tale, iar noi iti vom trimite o oferta personalizata.

Solicita oferta